Marina Budva

Sigurna Luka u blizni Starog grada

Marina Budva je stacionirana u mirnim vodama središnjeg dijela crnogorske obale. U zaleđu je antičke Budve koja odolijeva zubu vremena. Na izgled moderan grad, ustvari je gradjevina stara 2500 godina i jedan je od najstarijih gradova Jadranskog mora. Zbog bogatog istorijskog nasledja i modernog stila života sa vrhunskim noćnim provodom uživaćete u svakom momentu provedenom u Budvi.

Savršena Lokacija za Vez Yahte

Budva uživa zaštitu prirodne luke. To znači da pored kvalitetne infrastrukture, majka priroda je takodje odigrala ulogu da se vaš vez nadje na sigurnom mjestu. Oluja ce doći i proći, a vi ćete biti u sigurnoj i pouzdanoj marini sa predivnim pogledom.

Bogata Istorija

Marina Budva, smještena uz stari grad, samo je na korak od jedne od najvećih turističkih atrakcija Jadrana. Visoki tornjevi i zidine starog grada štite njegovu unutrašnjost i citadelu koja se nadzire iznad sveg. Iako je svijet nakon srednjeg vijeka nastavio da se razvija, Stari grad Budva izgleda kao da je zamrznut u vremenu. Priuštite sebi osjećaj šetnje srednjovjkovnim starim gradom i njegovim uskim ulicama i trgovima.

Najbolji noćni provod na Jadranu

Još davnih osamdesetih godina prošlog vijeka otvorene su prve diskoteke i Budva je počela da se gradi kao jedna od najinteresantnijih destinacija noćnog provoda i kulturoloških dogadjaja, kako u Crnoj Gori, tako i šire. Noćni barovi i restorani svjetskog ranga, samo se nižu a vi ćete moći da doživite sve čari dinamičnog i uzbudljivog noćnog života. Kako god, to nije sve, Budva je centar mnogih festivala, pozorišnih prestava i modnih dešavanja u toku cjele godine. Ako želite da osjetite pravu crnogorsku kultutu, to ćete zaista moći doživjeti upravo u Budvi.

Recite nam da želite osjetiti sta je to tako posebno u vezi Budve.

Yacht Agent Montenegro, kao vaš domaćin zna savršen način da vas kvalitetno ugosti. Dok se naš tim brine da se vi osjećate nezaboravno, budite sigurni da će i vaše plovilo dobiti isti tretman. Mi vam nudimo vrhunsku uslugu od suštinskog značaja da vaše putovanje bude uspješno, kao što je rezervacija veza u marini Budva, osiguranje za yahte i usluge ovlaštenih servisera.

Nudimo najbolje usluge po najpovoljnijim cijenama - garantovano. Sigurni smo da ćete uživati u pouzdanosti i učinkovitost našeg tima. Ako imate bilo kakvih pitanja o tome kako ćemo učiniti vaše putovanje nezaboravnim, nazovite nas ili nas kontaktirajte e-mailom jos danas!

GPS koordinate marine Budva

 • N 42 16.792
 • E 18 50.311
 • Pozicija marine Budva na google mapi
 • Za više informacija o slobodnim vezovima u marini Budva molimo Vas da nam pošaljite poruku putem kontakt forme ili nas pozovite na navedene brojeve telefona.

  Vaša poruka se šalje. Molimo sačekajte...

  Hvala na poslatoj poruci! Odgovor možete očekivati uskoro.

  Imamo problem sa slanjem Vaše poruke. Molimo Vas pokušajte ponovo.

  Molimo Vas da popunite sva polja u kontakt formi prije slanja poruke.