O Nama

Pouzdanost. Kvalitet. Povjerenje. Yacht Agent Montenegro.

Sa iskusnim timom iz oblasti nautike, brodomašinstva i pomorskog menadžmenta, Yacht Agent Montenegro je u mogućnosti ponuditi visok kvalitet usluga u pomorskom saobraćaju u svim lukama i marinama Crne Gore. Bilo da dolazite brodom ili putujete kopnom, osiguraćemo da vaše iskustvo sa lučkim vlastima, carinom i pograničnom policijom bude kao plovidba mirnim morem.

Pružamo široku lepezu usluga za vlasnike plovila, kapetane, posadu i putnike na dolasku, tokom boravka i na odlasku iz teritorijalnih voda Crne Gore, uključujući:

Tokom putovanja trebate se fokusirati na uživanje u istiom, a ne gubiti vaše vrijeme na sređivanje potrebne papirologije sa lučkim vlastima. Daleko više ćete uživati u putovanju ukoliko se odlučite za saradnju sa nama i naši agenti obave formalnosti sa lučkim vlastima za vas. Naš prioritet je pružanje vrhunske usluge dostojne svjetski poznatim destinacijama, svim našim klijentima u svakom trenutku.

Upoznajte se sa svom ljepotom crnogorskog primorja i zaleđa uz stručne i prijateljske savjete naših saradnika, iskusnih vodiča i ugostitelja. Potrudićemo se da od trenutka dolaska, tokom boravka sve do odlaska iz Crne Gore ponesete samo najbolje uspomene. Na kraju dana, uživajte u predivnim zalascima sunca, najboljoj hrani, alkoholnim pićima i vinu koja Crna Gora može da ponudi. Nezaboravno iskustvo je najmanje što možete očekivati angažovanjem našeg tima sa višegodišnjim iskustvom u yachting industriji.

Želimo da čujemo vaše želje!

Tu smo za vas da odgovorimo na sva vaša pitanja ali i pomognemo u planiranju vešeg sledećeg dolaska u Crnu Goru. Naše ljubazno osoblje je uvjek na raspolaganju putem kontakt, forme e-maila ili telefona. Razgovarajte sa nama još danas i saznajte zašto će vaše putovanje u Crnu Goru biti nezaboravno. Garantujemo nezaboravno iskustvo.

O čemu želite znati više?

Vaša poruka se šalje. Molimo sačekajte...

Hvala na poslatoj poruci! Odgovor možete očekivati uskoro.

Imamo problem sa slanjem Vaše poruke. Molimo Vas pokušajte ponovo.

Molimo Vas da popunite sva polja u kontakt formi prije slanja poruke.