Marina Kotor

Osjećaj Davnih Vremena

Ako ste obožavalac istorije, prirodnih ljepota i krajolika, Kotor je savršena dastinacija za putovanje jahtom. Ovaj lučki grad se nalazi u najvećoj prirodno zaštićenoj marini u Jadranskom moru u Boki Kotorskoj. Kotor krase predivni prirodni pejzaži i prekrasna srednjovjekovna arhitektura i definitivno je destinacija koju ćete željeti ponovo da posjetite.

Stari Grad u potpunosti očuvan

Stari Grad Kotor je jedan od najljepših srednjovjekovnih gradova koji se mogu obići u ovom dijelu svijeta. Kao dio svjetske baštine UNESCO­-a, ovo područje sadrži bogat kulturnih značaja za narod Crne Gore, kao i cijelog Mediterana. Čudesne slike grada, marine i luke vam daju osjećaj kao da ste se vratili u prošlost.

Potpuni doživljaj Prirode

Okružen strmim planinama, stari grad i riva su prirodno zaštićeni od vjetrova i otvorenog mora, što brodovima i jahtama obezbjeđuje siguran vez u marini i luci. Mnogi vjeruju da Bokokotorski zaliv predstavlja najjužniji fjord Evrope. Moguće da je ovaj fjord nekad bio kanjon rijeke koja je poplavljena vodama Mediterana. Prirodne stijene, prošarane zelenim površinama i padinama daju romantičnu nijansu cijelom zalivu i obezbjeđuju savršenu pozadinu Kotorskom drevnom gradu.

Stručni i iskusni vodiči, dobri poznavaoci najinteresantnijih djelova Kotora i okolnih mjesta otkriće vam sve tajne Starog Grada i okoline. Za istinske ljubitelje istorije i romantičnih putovanja, Kotor je definitivno jedno od najboljih destinacija za posjetiti na Jadranu. Yacht Agent Montenegro će vam rado pokazati prirodni i istorijski sjaj koji okružuje ovaj najjužniji fjord Evrope!

Nadamo se skorom viđenju.

Pošaljite nam poruku ili nas pozovite da čujete šta možemo da učinimo da vaše putovanje učinimo savršenim.

Garantujemo da ćete biti zadovoljni uslugom naše agencije. Naš iskusni tim će se na profesionalni način pobrinuti za vas, vašu jahtu i posadu. Nakon prvog iskustva sa našom agencijom, saznaćete zašto je Yacht Agent Montenegro najbolji izbor za vaše putovanje jadranskim morem i navigacijom ovim dijelom obale.

GPS koordinate marine Kotor

 • N 42 05.897
 • E 19 05.265
 • Pozicija marine Kotor na google mapi
 • Za više informacija o slobodnim vezovima u marini Kotor molimo Vas da nam pošaljite poruku putem kontakt forme ili nas pozovite na navedene brojeve telefona.

  Vaša poruka se šalje. Molimo sačekajte...

  Hvala na poslatoj poruci! Odgovor možete očekivati uskoro.

  Imamo problem sa slanjem Vaše poruke. Molimo Vas pokušajte ponovo.

  Molimo Vas da popunite sva polja u kontakt formi prije slanja poruke.