Porto Montenegro Tivat

Pomorska i Vazdušna Luka Crne Gore

Za putnike koji žele da osjete posebnost i udobnost najmodernije marine u Crnoj Gori, Porto Montenegro Tivat je pravi izbor za posjetiti. Tivat je sunčani gradić u čijem se centralom dijelu nalazi moderno opremljena marina sa svim potrebnim sadržajima za savršen odmor. Bilo da svoje putovanje započinjete ili ga završavate ovdje, povezanost ovog malog grada sa ostalim svjetskim metropolama veoma je dobra preko aerodroma koji se nalazi na 7 km od marine. S obzirom na savršen spoj modernog sadržaja i slikovitih pejzaža, zašto putovati bilo gdje drugo?

Najmlađi grad

Tivat je jedan od najmlađih i najmodernijih gradova Bokokotorskog zaliva. Uprkos tome, ova oblast ima jednu od najzanimljivijih i najdinamičnijih turističkih ponuda u Crnoj Gori. Turisti iz cijelog svijeta dolaze da uživaju u luksuznim turističkim kompleksima, pješčanim plažama i bogatim kulturnim aktivnostima kao što je Tivatski Ljetni Festival. Izgranja ovog gradića je u toku, što ostavlja prostor za ljepši i interesantniji doživljaj istog za buduće posjetioce.

Jedinstvene atrakcije

Pored činjenice da je najmlađi grad na primorju, Tivat ima šta ponuditi posjetiocima. Bašta Vojno-Pomorskog Muzeja, egzotične biljke koje su pomorci donosili iz svih krajeva svijeta samo su dio ljepote koju će posjetioci doživjeti pri posjeti ovom dijelu Crne Gore.

Biljke zasađene od strane ratnih pomorskih oficira iz doba Austo-Ugarskog perioda u Parku Vojne mornarice predstavlja zaostavštinu davnih vremena te najveće i najmoćnije pomorske flote tadašnjeg doba.

U centru grada se nalazi renesansni ljetnjikovac porodice Buca, jedne od najmoćnijih plemićkih porodica srednjeg vijeka u ovom regionu.

U Tivatskom zalivu je u toku izgradnja najveće marine u Crnoj Gori i regionu. Sa više od 600 dostupnih vezova, veličina vašeg plovila ne može predstavljati problem. U marini postoji najveći vez za mega jahte, na koji mogu pristajati jahte do 250 metara dužine. Prema riječima Peter Manka većinskog vlasnika marine u narednom periodu marina će raspolagati sa dodatnim vezovima i sadržajem.


Dođi i uživaj u Tivtu!

Bez obzira šta vas dovodi u predivni gradić Tivat, jedno je sigurno: nećete željeti otići. Yacht Agent Montenegro vam može pomoći tokom posjete gradu i obilasku okolnih mjesta. Uživaćete u svakom trenutku svog boravka u Tivtu, a mi ćemo biti ti koji će se pobrinuti da iz ovog mjesta ponesete samo najbolje uspomene. Kontaktirajte nas još danas, kako bi vam pomogli u planiranju uzbudljivog putovanja!

GPS koordinate marine Porto Montenegro - Tivat

 • N 42 05.897
 • E 19 05.265
 • Pozicija marine Porto Montenegro - Tivat na google mapi
 • Za više informacija o slobodnim vezovima u marini PortoMontenegro u Tivtu molimo Vas da nam pošaljite poruku putem kontakt forme ili nas pozovite na navedene brojeve telefona.

  Vaša poruka se šalje. Molimo sačekajte...

  Hvala na poslatoj poruci! Odgovor možete očekivati uskoro.

  Imamo problem sa slanjem Vaše poruke. Molimo Vas pokušajte ponovo.

  Molimo Vas da popunite sva polja u kontakt formi prije slanja poruke.